Maak gebruik van de SLIM subsidie en zorg voor de toekomst van uw bedrijf

Het ontwikkelen en behouden van goed personeel wordt steeds belangrijker. Zeker in het MKB is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden en de slag met de grote bedrijven op HR-gebied niet te verliezen. De SLIM regeling zorgt ervoor dat er vanuit de overheid €25.000 per MKB bedrijf beschikbaar is voor het ontwikkelen van personeel. Door de SLIM regeling kunt u investeren in een leven lang ontwikkelen, persoonlijke groei en personeelsbehoud.

Waarom zou u als ondernemer gebruik maken van deze regeling?


Behoud van personeel
Gemotiveerde medewerkers
Continuïteit en groei
Toekomstbestendige organisatie

Groeien als bedrijf


De SLIM regeling heeft als hoofddoel om een leven lang ontwikkelen in het MKB te stimuleren. Met een leven lang ontwikkelen zorgt u ervoor dat uw personeel duurzaam inzetbaar is, langer behouden en ontwikkeld blijft. De arbeidsmarkt is constant in beweging. Dit brengt verandering met zich mee. U wilt natuurlijk dat uw personeel is uitgerust met de juiste kennis om met de tijd mee te gaan. Op die manier blijft uw onderneming aantrekkelijk en up-to-date. Door in personeel te investeren, investeert u dus ook in de toekomst van uw bedrijf.

Behoud van personeel


Wanneer medewerkers de kans krijgen zich te ontwikkelen en hun wensen te uiten, weten dat zij gehoord worden. Dit zorgt voor een gevoel van waardering, wat erin zal resulteren dat uw personeel zich prettig voelt binnen de onderneming. Daarnaast is een medewerker die door kan groeien vaak gemotiveerder en meer betrokken bij de organisatie. Het stimuleren van ontwikkeling en persoonlijke coaching zorgt voor toekomstperspectief en uitdaging.

Persoonlijke ontwikkeling


Uit onderzoek is gebleken dat werknemers hun persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden. Door de inzet van de SLIM regeling kunt u uw personeel in staat stellen om een leven lang ontwikkelen extra onder de aandacht te brengen.

Meer weten of uw casus voorleggen?


De SLIM subsidie kan weer aangevraagd worden tot 30 september. P&O Support helpt u graag een succesvolle aanvraag in te dienen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie en onze advisering? Laat het gerust weten en neem contact met ons via 0345 – 727 400 of mail naar info@posupport.nl
© 2024 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden