logo P&O Support

Nieuwe collega! Even voorstellen...

Mijn naam is Kim Blijleven.

Ik werk sinds 1 december bij P&O Support. Ik heb 7 jaar werkervaring binnen de HR. Mijn eerste kennismaking met het vak was bij Manpower. Daar werkte ik in de Werving en Selectie en kwam ik bij verschillende klanten aan tafel te zitten met HR Adviseurs. Ik dacht toen bij mezelf, dat werk wil ik later ook doen!

Toen deze kans voorbij kwam bij De Combinatie (300 medewerkers) heb ik deze direct met beide handen aangepakt. Ik heb daar geleerd hoe ik verzuim aan moest pakken volgens de Wet Verbetering Poortwachter in de breedste zin van het woord. Dus van a tot z een kloppend dossier en de daarbij behorende gesprekken met als gevolg een behoorlijke reductie in het ziekteverzuim.
Daarna mocht ik bij Vos Schoonmaak (150 medewerkers) hetzelfde doen en daarnaast kennis maken met de andere aspecten van het HR vak. Binnen de schoonmaakbranche is dit ook heel leerzaam geweest.

Mijn kracht ligt bij het Arbeid juridische vlak omdat ik mijn interesse daar ligt en ik het een uitdaging vind om wetgeving zo te interpreteren dat Werkgever en Werknemer niet beperkt worden. Ik zal dan ook altijd zoeken naar mogelijkheden.

Qua persoonlijkheid ben ik open en biedt ik voor iedereen een luisterend oor. Ik ben positief kritisch,  zal mee
denken en met u mee kijken naar uw behoefte en hoe ik hierin kan helpen.
© 2021 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden