SLIM- subsidie voor € 25.000

In deze, zeker ook voor MKB ondernemers lastige tijd, is er mogelijk ook nog wat positiefs te melden. Namelijk de MKB SLIM-subsidie. U kunt 25.000 euro ontvangen om te besteden aan het leren en ontwikkelingen van uw medewerkers. De SLIM-subsidie is bedoeld voor slimme werkgevers die op tijd mee willen gaan met de ontwikkelingen in hun sector. Bovendien zet u daarmee in op 'een leven lang ontwikkelen' en investeert u in de kennis, groei en ontwikkeling van uw medewerkers. Bent u zo’n werkgever? Wilt u een leerrijke omgeving binnen uw bedrijf creëren? En daarmee kansen voor uw organisatie en werknemers?

Succesvolle aanvragen in maart 2020


In maart 2020 hebben we al voor verschillende klanten succesvol een aanvraag ingediend. Bij deze klanten zijn wij nu aan de slag om het programma uit te werken met als doel om de kennis, de groei en ontwikkeling van medewerkers optimaal in te vullen.

Wij regelen de aanvraag en uitwerking voor u


Wij kunnen voor u ook de aanvraag regelen en het opzetten van het programma. Gezien de doorlooptijd moeten we wel snel schakelen, maar dat bent u als ondernemer wel gewend. Bericht ons deze week of u de mogelijkheid van het cadeau in ontvangst wilt nemen. Als u wilt, zetten wij de aanvraag in gang en overleggen met u over de exacte inhoud. Het kost u geen tijd want wij regelen het. En u laat geen mooie mogelijkheid voorbij gaan!

Voorbeelden besteden van SLIM-subsidie


Hieronder staan voorbeelden weergegeven waarvoor wij de SLIM-subsidie voor u kunnen aanvragen en waarbij wij dit voor u kunnen uitvoeren. Hier leest u de uitgebreide toelichting.

Het opstellen van een scholings- en ontwikkelplan
Hierbij brengen wij inzicht in de huidige structuur van uw bedrijf, de kennis en vaardigheden van uw personeel en de (sectorale/regionale) omgeving waarin je bedrijf opereert.

Een loopbaan- of ontwikkeladvies
In dit traject kijken wij naar het huidige werk van uw medewerker en het toekomstperspectief daarvan. Daarnaast worden de competenties(vaardigheden) en kwaliteiten van uw medewerker inzichtelijk gemaakt en wordt gekeken welke toekomstige loopbaanmogelijkheden hij of zij heeft.

Een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken
Het gesprek tussen u en uw medewerker over zijn of haar ontwikkeling is belangrijk, maar het kan lastig zijn als ondernemer om te weten hoe je dit gesprek het beste en het meest effectief kunt voeren. Wij kunnen u hierbij helpen bij het invoeren van periodieke ontwikkelgesprekken.

Het opstellen van een bedrijfsschool en leerrijke werkomgeving
Er zijn verschillende methodieken te bedenken om een omgeving te creëren waar medewerkers op een laagdrempelige manier nieuwe vaardigheden kunnen opdoen. Wij kunnen een bedrijfsschool, e-learning programma etc. voor u opstellen.

Het aanbieden van een praktijkleerplaats in de derde leerweg
De derde leerweg is een opleidingstraject zonder wettelijk vastgestelde urennorm of studieduur. Zo’n traject kan leiden tot een mbo-diploma, een mbo- certificaat of een praktijkverklaring.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u de volgende stap zetten?


Gezien de doorlooptijd van de SLIM-subsidie moeten wij snel schakelen. Dit betekent dat wij deze week uw verzoek binnen moeten hebben, zodat we de aanvraag tijdig kunnen indienen.
Geen kosten voor u, maar juist volop mogelijkheden met de subsidie!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

© 2024 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden