Wij helpen u uw medewerkers inzetbaar te houden

Het zijn uitdagende tijden voor bedrijven. Juist nu is het belangrijk dat iedereen inzetbaar blijft. Vindt u het lastig om uw medewerkers juist nu inzetbaar te houden? En vindt u de ziekmeldingen van medewerkers een hoop gedoe? Wij kunnen u hierbij helpen. Wij gaan samen met u op zoek naar structurele oplossingen, passend bij uw organisatie.

Structureel verzuim oplossen


Een verzuimtraject kan soms erg moeizaam verlopen. Als werkgever wordt er veel van u gevraagd. Zoals dat u dient te voldoen aan de verplichtingen die zijn opgesteld in de Wet verbetering poortwachter. Deze wet stelt allerlei eisen aan het traject. Wetgeving is complex en vraagt veel van u als werkgever.

Weet u niet goed hu u verder kunt of moet in een casus? P&O Support helpt u graag om medewerkers weer inzetbaar te krijgen. Dit doen we samen met u als werkgever en de werknemers.

Uw medewerkers inzetbaar


Wat een medewerker kan en wil verandert. En ook wat het werk vraagt en biedt verandert. Er zijn veel ontwikkelingen denk aan: Langer doorwerken. Flexibilisering op de arbeidsmarkt. Digitalisering en automatisering. Druk op de balans tussen werk en privé. Steeds hogere wensen en eisen van de kritische klant of patiënt. Technologische en sociale innovatie. Veranderende eisen aan kennis en vaardigheden van medewerkers. Vergrijzing. Deze ontwikkelingen zorgen er onder andere voor dat het relevant is om aan de slag te gaan om de inzet van medewerkers optimaal te kunnen (blijven) benutten.

Bent u op zoek naar een ervaren partij die u kan adviseren op verzuimgebied? Die samen met u het verzuimbeleid regelt? P&O Support regelt uw verzuimaanpak. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via info@posupport.nl, zodat we een afspraak kunnen plannen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.  
© 2024 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden