Tina Hakkesteegt

In gesprek met Tina Hakkesteegt, eigenaresse van De Stilte, over de dienstverlening van P&O Support.

Als ondernemer wil ik graag ondernemen, ofwel 'gewoon lekker werken!'

De eerste jaren is mijn bedrijf van nature gegroeid naar een bedrijf met personeel. Dit verliep als ‘gewoon’ en op een heel natuurlijke wijze loste wij als collega’s onderling datgene op waar we tegenaan liepen. Maar de jaren daarna groeiden we groter en werden sommige personeelsvragen ook groter. Een ziektedossier maakte dat ik een verandering wilde op dit gebied. Het begeleiden van een zieke werknemer kostte mij veel tijd en energie en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik ook gebrek aan ervaring had op dit vlak. Met als resultaat dat mijn werkplezier in het gedrang kwam.

Toen heb ik contact gezocht met Rebecca. Ik koos voor haar omdat ik wel een beleid wilde van een buitenstaander wat net zo persoonlijk was als dat van mijzelf. Wij hebben collegialiteit en menselijkheid heel hoog in het vaandel staan en het begeleiden van personeel is bij ons echt maatwerk. En voor mijn gevoel paste P&O Support hier het beste bij. Dit blijkt te kloppen!
Rebecca is als één van de meiden hier op kantoor. Maar ze voegt daarbij ook iets toe aan ons team. Namelijk een heldere blik, niet vertroebeld door dagelijkse beslommeringen of persoonlijke akkefietjes. Hierdoor worden vraagstukken beperkt tot een daadwerkelijke vraag waarop zij een duidelijk antwoord heeft. Daarbij brengt ze orde en structuur in onze dossiers, brengt ze kunde en kennis in ons bedrijf en bij twijfel heeft ze een netwerk om de juiste vragen bij de juiste personen neer te leggen.

Het maakt dat ik weer kan genieten van mijn dagelijks werk waar ik zo van hou en weer ruimte heb voor het ontwikkelen van mijn ondernemerschap.
© 2024 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden