logo P&O Support

MKB Adviseur voor VRB Adviesgroep

Voor het voeren van (commerciële) adviesgesprekken met (potentiële) cliënten van de VRB Adviesgroep heeft VRB een vacature openstaan voor: MKB Adviseur.

Taakomschrijving:


In de functie van MKB Adviseur benader je bestaande cliënten van de VRB Adviesgroep of ondernemers die via de aanvraag van een boek of webinar met VRB in contact zijn gekomen. Je nodigt hen uit voor een kosteloos videogesprek of persoonlijk adviesgesprek op het kantoor van VRB in Utrecht.

Tijdens deze gesprekken inventariseer je de wensen en de behoeften van de betreffende ondernemers en weet je deze te vertalen naar de juiste adviezen en oplossingen.

Functieprofiel:
-
Ervaring met het voeren van (commerciële) adviesgesprekken;
-
Fiscale kennis / affiniteit;
-
HBO werk- en/of denkniveau.

Wij bieden:


Meer dan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling en eventueel een leaseauto. VRB biedt haar medewerkers veel zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden en er wordt ruime aandacht besteed aan (interne) training en (externe) opleiding.

Meer informatie:


Wil je meer informatie en/of solliciteren naar de vacature van MKB Adviseur, dan kan je contact opnemen met Pim van Rijswijk, directeur van de VRB Adviesgroep en telefonisch te bereiken via 06 – 4 2345 387 of per e-mail: pvanrijswijk@vrbadvies.nl
© 2021 P&O Support  - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden